MFM | Martí Figueras Martínez

Aquesta és una finestra oberta al meu cap. Des d'allà s'hi escola la meva feina com a periodista i escriptor. Hi ha crítica teatral dels projectes escènics de més actualitat. També hi trobareu continguts radiofònics com entrevistes a grups de música o cròniques sobre festivals. I fins i tot hi ha espai per contes i altres històries. Benvinguts a MFM!

LA VIDA ÉS UN FESTIVAL: Concertsperquesí

Mauri i Ístar són dos joves  que ja fa uns tres anys van crear una mena de plataforma, productora, grup de gestió cultural o digue-li com vulguis amb la intenció de programar un concert d’algun grup emergent, grups amb intenció de despuntar i que segons el criteri dels dos nois bé val que ho facin. La iniciativa té un nom fàcil de recordar, Concertsperquesí
Són concerts mensuals ubicats en un sol espai. Van començar al Centre Cívic Can Déu, però des de ja fa un temps estan al carrer Urgell al Centre Cívic Urgell. Una bona opció per aquells dijous tontos, per anar a veure bona música (venint de dos bons melómans com el Mauri i l’Íztar la cualitat està grantitzada) i ben sentadet en un bonic auditori.
Aquí a baix teniu la entrevista al Mauri emesa a la Ràdio Desvern, des del programa de LA PENYA DEL MORRO, i on el programador explica com funciona el cicle de Concertsperquesí i, entre altres coses, el perquè d’aquest nom tan descarat. A més a més,  la crónica del concert de Petrus, un músic mallorquí d’una gran veu i una gran delicadesa. Una autèntica troballa d’aquest any.
LA VIDA ÉS UN FESTIVAL: ConcertsPerquesí

Deixa un comentari